ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
Επιπρόσθετες Υπηρεσίες
Συσκευασία επίπλων & μικροαντικειμένων - Ανυψωτικά μηχανήματα - Δυνατότητα φύλαξης και αποθήκευσης

Συσκευασία επίπλων και μικροαντικειμένων (Αμπαλάζ)

Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ  διαθέτει μεγάλη πείρα στην αποσυναρμολόγηση και το αμπαλάζ-συσκευασία των αντικειμένων σας. Χρησιμοποιούμε υλικά μιας χρήσης,αποσυσκευάζουμε και συναρμολογούμε τα επιπλά σας και τις ηλεκτρικές συσκευές σας, όπου μας υποδειχθούν,με σεβασμό και προσοχή στον πελάτη.

Όλες οι μεταφορές γίνονται με κλειστά φορτηγά ανα ομάδες για εύκολο διαχωρισμό.

Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και συνέπεια. Σεβόμαστε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας για την πλήρη ικανοποίηση του.

 

 


 

Ανυψωτικά μηχανήματα

Με εμπειρία πολλών χρόνων, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένη ομάδα, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε ανυψώσεις με απόλυτη ασφάλεια.
Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα ανύψωσης έως 6 ορόφους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

 

 


 


Δυνατότητα φύλαξης & αποθήκευσης

Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ σας δίνει την δυνατότητα της προσωρινής ή μακροχρόνιας αποθήκευσης των οικοσυσκευών σας. Τα αντικείμενα σας συσκευάζονται με μεγάλη προσοχή και ειδικά ανθεκτικά υλικά και στη συνέχεια μεταφέρονται στις αποθήκες μας. Έτσι εξασφαλίζονται από τυχόν φθορές και άλλους επιβλαβείς κινδύνους.

 

 
 

 

Συνέπεια & Επαγγελματισμός  Συνέπεια & Επαγγελματισμός               Ασφαλείς Μεταφορές Ασφαλείς Μεταφορές            Οικονομικές ΥπηρεσίεςΟικονομικές Υπηρεσίες
 


Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με ασφάλεια, ταχύτητα και με οικονομικές τιμές.