ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
Μεταφορές - Μετακομίσεις Αντωνάτος
Εθνικές Μεταφορές & Μετακομίσεις Γλυφάδα

Με 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας η εταιρία “Μεταφορές - Μετακομίσεις Αντωνάτος” δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων έχοντας ως έδρα τη Γλυφάδα.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών, το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας και ο υψηλός πήχης παροχής υπηρεσιών που έχουμε θέσει για εσάς,  μπορεί να φέρει εις πέρας τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας με ασφαλή τρόπο, οικονομικά, και στο χρόνο που επιθυμείτε. Ως ειδικοί στις μετακομίσεις μεριμνούμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και εγγυόμαστε την ασφάλεια της οικοσκευής σας.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας μεταφορές και μετακομίσεις παντός είδους, άμεσα και κυρίως οικονομικά!

 

Συνέπεια & Επαγγελματισμός  Συνέπεια & Επαγγελματισμός               Ασφαλείς Μεταφορές Μεταφορές σε εσωτερικό & εξωτερικό            Οικονομικές ΥπηρεσίεςΕίμαστε δίπλα σας!
 

 

Στόχος της μεταφορικής ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ είναι να ακούμε και να σεβόμαστε τον πελάτη και τις επιθυμίες του και να του προσφέρουμε μία ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων ή των οικοσκευών του.

Προτεραιότητα μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς επίσης και η διεύρυνση του πελατολογίου μας.

 

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

 

 
Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με ασφάλεια, ταχύτητα και με οικονομικές τιμές.