20 χρόνια δίπλα σας!
Εθνικές Μεταφορές & Μετακομίσεις Γλυφάδα

Με 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας η εταιρία “Μεταφορές - Μετακομίσεις Αντωνάτος” δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων έχοντας ως έδρα τη Γλυφάδα. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών, το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας και ο υψηλός πήχης παροχής υπηρεσιών που έχουμε θέσει για εσάς,  μπορεί να φέρει εις πέρας τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας με ασφαλή τρόπο, οικονομικά, και στο χρόνο που επιθυμείτε

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας μεταφορές και μετακομίσεις παντός είδους, άμεσα και κυρίως οικονομικά!

 

Μεταφορική Αντωνάτος |  6944814479

 

Συνέπεια & Επαγγελματισμός  Συνέπεια & Επαγγελματισμός               Ασφαλείς Μεταφορές Μεταφορές σε εσωτερικό & εξωτερικό           Οικονομικές ΥπηρεσίεςΕίμαστε δίπλα σας!
 

Μεταφορές

Μεταφορές

Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών υψηλού επιπέδου σε όλη την Ελλάδα, με ταχύτητα & ασφάλεια, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετακομίσεις

Μετακομίσεις

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους μετακόμιση ιδιώτη ή επιχείρησης στην Γλυφάδα, τις γύρω περιοχές και όλη την Αττική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συσκευασία επίπλων

Συσκευασία επίπλων

Φροντίζουμε πάντα την ασφάλεια των αντικειμένων σας παρέχοντάς σας υψηλής ποιότητας συσκευασία και αμπαλάζ, προσέχοντας την παραμικρή λεπτομέρεια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανυψωτικά μηχανήματα

Ανυψωτικά μηχανήματα

Εάν ο χώρος σας βρίσκεται σε όροφο και η πρόσβαση στο ασανσέρ δεν είναι εύκολη, η μετακόμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος που έχουμε στη διάθεση μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φύλαξη και Αποθήκευση

Φύλαξη και Αποθήκευση

Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ, αναλαμβάνει την έγκαιρη παραλαβή αποθήκευση και παράδοση της παραγγελίας σας ή της οποιαδήποτε μεταφοράς σας στο χώρο σας με την καλύτερη εξυπηρέτηση και στις πιο προσιτές τιμές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εθνικές Μεταφορές

Εθνικές Μεταφορές

Η Μεταφορική Αντωνάτος, εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα των μεταφορών και της μετακόμισης, υπεύθυνα και επαγγελματικά. Εξυπηρετούμε ανάγκες που αφορούν Εθνικές μεταφορές – μετακομίσεις .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο στόλος μας

Ο στόλος μας

Διαθέτοντας σύγχρονα οχήματα - φορτηγά, διαφόρων μεγεθών κατάλληλα για παντός τύπου μεταφορές, καθώς και πεπειραμένους οδηγούς, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε μεταφορά !

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ